društvo za kalinića i strinića

Senzacija iz Italije; u momčad posrnulog Milana stigao je još jedan hrvatski nogometaš

28.06.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Alen Halilović (22) karijeru nastavlja u Serie A! Jedan od najnadarenijih hrvatskih nogometaša potpisao je trogodišnji ugovor s Milanom te se tako pridružio Nikoli Kaliniću i Ivanu Striniću u redovima posrnulih 'rossonera'

Alen Halilović (22) je u ljeto 2014. godine otišao iz Dinama u Barcelonu, no u velikanu se baš i nije naigrao. Jedan od najvećih hrvatskih talenata prebačen je u drugu momčad katalonskog velikana, potom je poslan na posudbu u Gijon, a u ljeto 2016. godine Barca ga je prodala HSV-u za pet milijuna eura.

Nažalost, Halilović se nije naigrao u Bundesligi, HSV ga je poslao na posudbu u Las Palmas s kojim je Halilović ove sezone ispao iz lige. Na njegovu žalost i HSV je ispao, a Alenu igranje u drugoj ligi nije bila opcija.

Srećom, za nadarenog veznjaka interes su pokazali mnogi klubovi, nagađalo se kako je blizu potpisa za Udinese, a onda preokret! Alen Halilović stigao je u Milano i u srijedu navečer potpisao za 'rossonere'!

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Istina je, potpisao sam trogodišnji ugovor s Milanom', potvrdio je u kratkom ekskluzivnom javljanju za tportal Alen Halilović.

Tako će se u momčadi posrnulog velikana, kojeg je UEFA zbog nepoštovanja financijskog fair-playa na dvije sezone izbacila iz svih europskih natjecanja, pridružiti hrvatskim reprezentativcima Nikoli Kaliniću i Ivanu Striniću.