POSAO IZ SNOVA

Senzacija: Igor Tudor novi je trener Galatasaraya

14.02.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Turski mediji objavili su kako je Igor Tudor novi trener Galatasaraya! Nekadašnji trener Hajduka i grčkog PAOK-a početkom sezone preuzeo je turski Karabukspor s kojim je u samo nekoliko mjeseci napravio sjajne rezultate...

Igora Tudora na klupi turskog velikana, koji je domaće prvenstvo osvajao čak 20 puta, čeka veliki izazov. Momčad Galatasaraya trenutno je treća na ljestvici, zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Bešiktašem te tri boda za drugim Istanbul Bašakšehirom. Dosadašnjem treneru Galatasaraya, Nizozemcu Janu Oldeu Riekerink 'presudio' je baš Tudor.

Krajem siječnja Tudor je sa svojim Karabuksporom svladao Galatasaray 2:1, a Nizozemac je na klupi preživio još dvije utakmice...

Turski mediji navode kako će Tudor potpisati ugovor na godinu i pol, a službeno predstavljanje trebalo bi biti danas popodne.

Tudor je trenersku karijeru započeo na klupi Hajduka, potom je vodio grčki PAOK, a u ovu je sezonu krenuo kao trener Karabukspora. S novim je klubom napravio sjajan rezultat, momčad je trenutno na 10. mjestu prvenstvene ljestvice, a pobjeđivao je velikane - prvo Trabzonspor, pa Galatasaray, a u prošlom je kolu svladao vodeću momčad lige Bešiktaš.