ŠTO ĆE REĆI HELENA

Seksi Sylvie zaludila Zlatana Ibrahimovića?

11.04.2013 u 19:14

Bionic
Reading

U nogometnom svijetu nikad mira. Nakon što je u srijedu objavljena priča o ljubavnom trokutu unutar belgijske nogometne reprezentacije, nizozemski i njemački mediji raspisali su se o još jednom ljubavnom trokutu

Ako je vjerovati medijima, švedski reprezentativac i napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović nastavio je tamo gdje je stao Nizozemac Rafael van der Vaart. A to znači da je Ibra u vezi s bivšom suprugom HSV-ova napadača, prekrasnom nizozemskom manekenkom Sylvie. Doduše, ako je sve ovo istina, u ovom se slučaju nije dogodio nikakav preljub jer Rafael i Sylvie su u procesu rastave.

Pitanje je samo kako je Zlatan riješio svoju vezu sa Šveđankom Helenom Seger

Zlatan i Sylvie su prošlog vikenda viđeni na romantičnoj večeri u pariškom hotelu Costes, a Nizozemka je navodna bila i u Barceloni te bodrila Ibrahimovića u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Kako navode, njih su se dvoje upoznali u Parizu, a Sylvie je navodno jako zaljubljena u nogometaša PSG-a. Nizozemci pak tvrde da je Sylvie preboljela Rafaela, koji je pak bivšu suprugu zamijenio njezinom najboljom prijateljicom Sabijom Boulahrouz.