KAOS NE PRESTAJE

Šef Red Bulla je pred otkazom? Zašto, ako je nevin? Ili možda nije!

12.03.2024 u 06:01

Bionic
Reading

Bolidi Red Bulla pobjeđuju, Max Verstappen ima dva trijumfa u dvije utrke, ali i dalje je glavna tema Christian Horner

Tko je tu kriv, tko je lagao? Zna se da je Christian Horner nakon interne istrage oslobođen optužbi za neprimjereno ponašanje prema zaposlenici Red Bulla, ali ona je ostala i dalje raditi. Procurile su poruke koje su njih dvoje razmjenjivali i više nikome nije ništa jasno.

Netko mora biti odgovoran za cijelu situaciju, netko mora otići, ali nitko ne ide. Prema zadnjim informacijama iz stranih medija, vlasnici Red Bulla razmišljaju o otkazu Christianu Horneru. Zašto? Ako je istraga pokazala da je nedužan, što znači da je osoba koja ga je optužila - lagala. Ili možda nije?

Pa ne bi onda vlasnici Red Bulla razmišljali da daju 'nogu' osobi koja je 'Bikove' pretvorila u dominantnu silu u ovom sportu. Nešto tu ozbiljno 'smrdi'.

Horner je još uvijek šef Red Bulla, ali nekako sve vodi prema tome da nije 'nevinašce'. U ovom 'okršaju' ne može biti 'neodlučeno', netko treba biti 'bivši'. Uglavnom, ova tema je glavna u svijetu Formule 1, a portali koji prate taj sport i dalje nagađaju o raznim scenarijima...

  • +8
Formula 1, VN Saudijske Arabije, 2024. Izvor: EPA / Autor: ALI HAIDER