Ferrari se oglasio

Schumacherov blizak prijatelj rekao je previše; otkrio je svima ključan detalj o zdravstvenom stanju legendarnog Nijemca i zavapio: Michael nije mrtav!

01.10.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Dokumentarni film o Michaelu Schumacheru, po mnogima najboljem vozaču Formule 1 svih vremena, nije dao previše odgovora na pitanje kakvo je danas zdravstveno stanje legendarnog Nijemca te kako izgleda osam godina nakon nesreće

U spomenutom dokumentarcu najviše prostora dobila je Corinna Schumacher, supruga legendarnog vozača, a imali su priliku o svom ocu reći nešto i kći Gina-Maria (24) te sin Mick (22), koji je krenuo očevim stopama.

Ukratko, opisali su ga kao zabavnog i duhovitog čovjeka koji je bio potpuno posvećen obitelji.

'Živimo u našem domu, provodimo terapije, činimo sve da Michael bude bolje i da osjeti solidarnost naše obitelji. Nedostaje mi onaj Michael svaki dan, i ne samo meni, nedostaje djeci, obitelji, svome ocu, svima koji ga okružuju. Ali Michael je tu, drugačiji, ali je tu i to nam svima daje snage. Moramo nastaviti sa svojim životima', kazala je između ostalog Corinna.

I upravo ta rečenica, 'Michael je tu, ali drugačiji', mnogima je dovoljno otkrila.

Stoga je zanimljivo bilo čuti što o Michaelu Schumacheru i njegovom zdravstvenom stanju govori Piero Ferrari, sin legendarnog Enza Ferrarija.

'Moram reći da sam imao čast ugostiti Michaela u svojoj kući i popiti bocu crnog vina s njim. Uživao je u tim trenucima intimnosti i potpunog mira. Bio je jednostavan, jasan, iskren i pošten čovjek', kazao je Ferrari, dodavši:

'Žao mi je što danas govorimo o njemu kao da je mrtav. Michael nije mrtav! On je prisutan, i dalje je s nama, ali ne može komunicirati', dodao je Ferrari. Neki će reći, možda je rekao i previše.

Tako je Ferrari otkrio važan detalj koji dosad nije bio potpuno jasan, a to je može li nakon godina terapija Michael Schumacher uopće komunicirati s članovima obitelji. Sudeći po njegovim riječima, još uvijek ne može…

  • +32
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: JULIO PEREIRA / AFP / Profimedia