JEDNOSTAVNO I LAKO

Samo ste par klikova do gledanja Serie A i Ligue 1!

07.03.2014 u 14:43

Bionic
Reading

Od ovog vikenda nadalje, spektakle s francuskih i talijanskih terena možete gledati preko našeg online servisa match.tportal.hr, gdje samo u nekoliko klikova možete doći do prijenosa ponajboljih europskih liga

Želite gledati Ibrahimovića, Falcaa ili Subašića na francuskim terenima? Ili je vaš izbor Andrea Pirlo, Balotelli ili Marek Hamšik? Zanima vas kako igra hrvatska kolonija, predvođena Kovačićem, Rebićem ili Vrsaljkom, na talijanskim terenima?

Match.tportal.hr

Najveće spektakle s francuskih i talijanskih terena možete gledati preko našeg online servisa match.tportal.hr, gdje samo u nekoliko klikova možete doći do prijenosa ponajboljih europskih liga. Više informacija OVDJE.

Sve to sada je dostupno preko našeg online servisa match.tportal.hr, gdje možete izabrati i pogledati najbolje utakmice prve Talijanske i Francuske lige.

Ovo vikenda u Italiji nam slijedi prava poslatica; prvi igra protiv četvrtog, a treći protiv drugoplasiranog. Iako je Juventus odmaknuo na velikih 11 bodova prednosti intenzitet je zagarantiran, pošto mu ovoga vikenda u goste dolazi veliki rival Fiorentina, koja se i dalje bori za europske pozicije. Također, u nedjelju navečer možete pogledati sraz Napolija i Rome, koji će možda presuditi koja će momčad dograbiti drugu poziciju i direktan plasman u Ligu prvaka.

U Francuskoj, čini se kako je PSG došao do odlučujuće prednosti od osam bodova, ali velika se bitka bori za treće mjesto, koje dosad drži Lille. Subašićev Monaco čvrsto drži drugu pozicijiu, te čeka na svaku pogrešku PSG-a, kako bi se ponovo uključili u borbu za titulu. Derbi kola igrat će se u nedjelju navečer, u 21:00, kada će Bordeaux 'nesuđenog Vatrenog' Gregoryja Sertica, dočekati Lyon.