KAKVA ĆE FEŠTA BITI

Samo je trening gledalo 4000 navijača

12.01.2009 u 13:40

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras je u novoj splitskoj dvorani Spaladium Arena održala otvoreni trening kojem je nazočilo više tisuća navijača koji su klicali reprezentaciji i igračima, a posebice Ivanu Baliću

Za vrijeme treninga odigrana je i polusatna trening utakmica između sastava iskusnijih igrača pod vodstvom izbornika Line Červara i ekipe mlađih igrača koje je vodio trener Slavko Goluža.

Ivano Balić je nakon utakmice gotovo pola sata dijelio autograme navijačima i slikao se s njima. Balić je izjavio kako je bilo zadovoljstvo trenirati pred mnoštvom publike jer se tako razbija monotonija zatvorenih treninga. Na upit o svojem zdravstvenom stanju Balić je priznao da osjeća bolove.

'Stišće me umor i lagano me počelo sve boljeti, ali to je normalno i nadam se da će do početka Svjetskog prvenstva za osam dana sve biti u redu', kazao je Balić.

Domagoj Duvnjak je dodao kako je najvažnije da Balić ozdravi jer je tada lakše igrati.

'Svi igrači jedva čekaju početak Svjetskog prvenstva i mislim da će biti navijačko ludilo', kazao je Duvnjak.

Igor Vori je istaknuo kako je oduševljen što je mnogo navijača došlo na trening u Spaladium Arenu. "Još jednom se pokazalo da nas ljudi vole pa im trebamo uzvratiti igrama na Svjetskom prvenstvu na najbolji način", dodao je Vori.

I izbornik Lino Čevar je rekao kako je impresioniran mnoštvom navijača na treningu.

'Splićani su pokazali da znaju što je šport i mi ćemo se nastojati odužiti navijačima tako da se na Svjetskom prvenstvu plasiramo što je moguće bolje', kazao je Červar.

Golman Venio Losert je rekao kako se sa kolegama vratarima Mirkom Alilovićem i Ivanom Pešićem nadopunjuje, što je po njegovim riječima i najbitnije.

'Među nama trojicom golmana nema konkurencije. Mi smo svi dio jedne reprezentacije', rekao je Losert.