NOVI POSAO REALA

Florentino Perez oduševljen u Leipzigu: Sjajan nogometaš! Koliko košta?

14.02.2024 u 08:23

Bionic
Reading

Madridski Real u utorak je upisao pobjedu 1:0 protiv RB-a Leipzig u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. A osim pobjede, prvi čovjek Kraljeva Florentino Perez sljedećih dana imat će još jednu temu za razgovor

Naime tijekom utakmice Florentino Perez svojim je suradnicima s oduševljenjem govorio o Nizozemcu Xaviju Simonsu, 20-godišnjem krilnom napadaču Bikova, a koji je u Njemačku stigao na posudbu iz PSG-a.

Perez je izjavio: 'Sjajan nogometaš', a svojim je suradnicima istaknuo kvalitete koje posjeduje ovaj nogometaš i navodno je već pitao za cijenu.

Simons je odigrao dobru utakmicu i istaknuo se pored suigrača. Tako je većina napada momčadi prošla kroz njegove kopačke. Ima obećavajuću budućnost, jer tek mu je 20 godina.

Vrijedi istaknuti da je ovaj igrač, koji je mogao proći sve napadačke pozicije, napustio La Masiju. Bio je izgubljen u Barceloni, ali kada je to najmanje očekivao, otišao je u PSG.

S time da ga je PSG potom besplatno pustio u nizozemski PSV, pa ga otkupio za četiri milijuna eura.

Sada ga se procjenjuje na čak 70 milijuna eura.

Zapravo, u Barci nemaju posebno dobro mišljenje o njemu, tako da je vrlo izvjesno da se u Kataloniju neće vraćati.

Naravno, to ne znači da će ga Real kupiti, ali kada je Perez u pitanju, ništa nije isključeno. Nizozemac ga je zadivio u prvoj utakmici.

  • +9
Red Bull Leipzig - Real Madrid, Liga prvaka, 13.2.2024. Izvor: EPA / Autor: Filip Singer