IMA LI KRAJA?

Sammir opet meta rasističkog hukanja

20.03.2011 u 14:13

Bionic
Reading

Torcida je u velikom broju pohodila derbi u Maksimiru i ima velike zasluge za sjajnu atmosferu na stadionu, ali s južne tribine dolazili su i ružni povici

Više od četiri tisuće navijača okupiralo je maksimirski jug. Torcida je izjavila da će ih na najvećoj nogometnoj utakmici HNL biti četiri tisuće i to se obistinilo. Tribina na kojoj se nalazi oronuli semafor izgledala je gotovo puno.

Igrači Hajduka ostali su oduševljeni njihovom brojnom podrškom i zato im je bilo najviše žao što nisu barem izvukli bod. Torcida je pjevala i skandirala, no neki su na jugu pokazali i svoju ružnu stranu.

U par navrata dok je tamnoputi nogometaš Dinama Sammir imao loptu, s južne tribine čulo se hukanje. Rasistički povici su opet bili usmjereni prema 'modrom' veznjaku koji je mirno istrpio sramotan huk. I nije prvi puta, Brazilac je već dugo vremena meta takvih napada od nekih simpatizera 'bilih'.

Dinamo je pobijedio, ružne povike nitko ne spominje, ali pitanje je što će se dogoditi kada jednom Sammir za vrijeme hukanja uzme loptu u ruke i ode s terena.