NIŠTA NOVO

Sammir nastavio po svom i nervira suigrače

20.06.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Igrači Dinama već nekoliko dana marljivo treniraju na slovenskoj Rogli te nižu kilometre i bore se za mjesto u početnom sastavu. I sve je idilično, jedino se opet pojavio problem zvan Sammir koji svojim ponašanjem već nervira igrače

Slovenska Rogla mjesto je gdje igrači Dinama bruse formu i nabijaju kondiciju za novu sezonu, pod budnim okom kondicijskog trenera Komesa. I dok svi igra

či rade po zahtjevima trenera i naporno treniraju ne bi li kod trenera Jurčića izborili mjesto u početnom sastavu, Brazilac Sammir je, valjda odlučio, laganije krenuti u pripreme.

Kako prenose Sportske novosti, Sammir na Rogli nije odradio najteže treninge jer se stalno žali na navodnu bol u leđima. Također se Brazilac zadnji pojavio na sastanku igrača i stožera prije treninga. Pojavio se kada je trener Jurčić već započeo sastanak, a na treningu ga opet nije bilo, pišu Sportske novosti.

Suigrači su lagano iznervirani njegovim ponašanjem, a nekako se svi nadaju da bi trakavica oko Sammira mogla završiti transferom ovoga ljeta. No on je još uvijek tu.