RUKA RUKU MIJE

Sammir nakon poziva Štimca: Hvala, izborniče!

07.03.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac objavio je popis igrača na koje računa za nadolazeće oglede, protiv Srbije i protiv Walesa

Na tom se popisu, baš kao što je Štimac i najavio, našao Sammir. Naravno, ništa ne bi bilo sporno, no Dinamovog je veznjaka u noći sa subote na nedjelju zaustavila policija i pritom izmjerila da Sammir ima u krvi 0,76 promila alkohola. Reakcija navijača bila je jasna - 'STOP SAMMIRU'. Međutim, izbornik je navijačku želju ovog puta zaobišao i Sammiru uputio poziv.

A Sammir, kojeg je Štimac pohvalio i kao igrača i kao čovjeka, nije ostao dužan, već je na svom Facebook profilu napisao.

'Ponovno sam sretan jer me izbornik Igor Štimac pozvao u nacionalnu vrstu za jednu od najvažnijih kvalifikacijskih utakmica za Hrvatsku i Hrvate. Izbornik mi je ukazao povjerenje jer zna da se kvaliteta sportaša ne mjeri za vrijeme slobodnih dana već onim što on daje za klub, reprezentaciju i navijače na terenu. Hvala, IZBORNIČE!'

Dakle, svima je jasno - ljubav između Štimca i Sammira ne da se nije ugasila, već je još jača i intenzivnija. Valjda ćemo to vidjeti i 22. ožujka u Maksimiru.