VRATIO SE U SVOJ KLUB

Sammir kraljevski dočekan u Dinamu: Došao sam po titulu!

21.01.2017 u 07:27

Bionic
Reading

Jorge Sammir predstavljen je ovog petka kao novi igrač Dinama, nakon što se odlučio vratiti iz Kine u Hrvatsku željan osvajanja nove titule prvaka u 'modrom' dresu...

Podsjetimo, prije tri godine Sammir je odlučio napustiti Maksimir i karijeru nastaviti u španjolskom Getafeu, da bi zatim otišao u Kinu i odradio bogati ugovor s Jiangsu Suningom te tako osigurao svoju financijsku budućnost.

Ljubav prema Dinamu ipak ga je ove zime vratila u Zagreb, a ovog petka predstavljen je hrvatskoj javnosti kao veliko 'modro' pojačanje.

'Hvala svima, sretan sam što sam došao u svoj grad. Nadam se da ćemo uspjeti osvojiti prvenstvo,' izjavio je 29-godišnji Sammir pa dodao:

'Nisam došao zbog novaca, došao sam u Zagreb pomoći Dinamu. Zadnjih dvadesetak dana sam razmišljao o povratku, osjetio sam da je to pravi trenutak za dolazak. '

Podsjetimo, Sammir je sedam godina proveo u Dinamu, od siječnja 2007. do siječnja 2014. godine i u tom je razdoblju odigrao 280 natjecateljskih utakmica i postigao ukupno 65 pogodaka. Pritom je srušio mnoge klupske rekorde, od najviše odigranih europskih utakmica u povijesti kluba (76) do 15 osvojenih trofeja u bogatoj klupskoj povijesti.