PRONAŠLI MODEL

Sammir: Izlaske ću najavljivati Vahi

03.03.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Brazilac Sammir se još oporavlja od ozljede tetive i čeka povratak na teren, a osim nogometnim umijećem, posljednjih tjedana privlači pozornost medija i noćnim izlascima

Sammir je u dva navrata prošloga mjeseca snimljen u zagrebačkom noćnom životu, no ubrzo su igrači stali na njegovu stranu, a, iako ga je novčano kaznio, nije ga 'pokopao' ni trener Halilhodžić.

'U Zagrebu imam prijatelje, dobro društvo i svoje potrebe, ali nisam kao što se može pročitati. Mi ne zatvaramo klubove i ne pijemo do jutra, ali od tih se optužbi ne možeš obraniti', kaže Sammir.

'Bit ću bolji nego prošle jeseni', odlučno kaže plava desetka.

Otkrio je i dio dugačkog razgovora s trenerom Halilhodžićem.

'Vaha mi je rekao da mu moram javiti kada ću izaći i da će sve biti u redu. On me razumije', govori Sammir, koji je i nedavno obećao da će 'stati na kočnicu'.

U jednom segmentu se već popravio. Uručena mu je nagrada sportneta za najboljeg igrača jeseni. Krajem prošle godine ga nije fascinirao podatak da su ga preko tportala kapetani sastava odabrali za najboljeg i elegantno je eskivirao dodjelu. Eto, pomak je vidljiv.

Dio nezadovoljstva generirao je i ostanak u Dinamu.

'Dugo sam ovdje i jedno vrijeme sam razmišljao o odlasku, ali sada sam sretan i zadovoljan te želim još jednom pokušati s ovim klubom ući u Ligu prvaka.'

Inače, Sammira neće biti u dvoboju sa Slaven Belupom u subotu, ali morao bi biti spreman do derbija s Hajdukom dva kola poslije.