nema predaje

Salah začepio usta svima koji su ga pokopali uoči SP-a u Rusiji!

28.05.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Iako su se pojavile informacije da će Mohamed Salah izbivati s terena puna dva mjeseca i zbog toga propustiti Svjetsko prvenstvo, napadač Liverpoola to je demantirao i najavio svoj nastup u Rusiji...

Podsjetimo, žestoki nasrtaj Sergija Ramosa ozlijedio je 25-godišnjeg Egipćanina u finalu Lige prvaka koji je na rubu suza s bolovima u ramenu izašao s terena u Kijevu ove subote.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Zanimljivo, javio se zatim ministar sporta Saudijske Arabije Turki Al-Sheikh koji je na temelju svojih 'pouzdanih' informacija objavio na Twitteru da Salah neće igrati sljedeća dva mjeseca i da je za njega Svjetskog prvenstvo izgubljeno.

Mnogi mediji brže-bolje su objavili tu informaciju kao gotovu stvar, ali na radost Egipćana koji su jako ljuti na Ramosa Mohamed Salah demantirao je loše vijesti.

'Iza mene je teška noć, ali ja sam borac. Usprkos svim nedaćama, siguran sam da ću igrati u Rusiji i učiniti vas ponosnima,' poručio je svojim sunarodnjacima napadač Liverpoola.

Liječnik egipatske reprezentacije Mohamed Abou El-Ela također je optimist i vjeruj da bi se Salah trebao oporaviti kroz sljedeća tri tjedna. Ako i ne bude spreman za dvoboj protiv Urugvaja, očekuje se da će zaigrati protiv Rusije i Saudijske Arabije u ključnim utakmicama skupine A...