noćna mora

Tragičaru finala Lige prvaka prijete smrću, a legende ga ismijavaju!

28.05.2018 u 09:31

Bionic
Reading

Loris Karius nakon debakla u dvoboju s Realom u finalu Lige prvaka morao se suočiti s prijetnjama smrću, ali i žestokim kritikama od strane nogometnih legendi...

Njemački 24-godišnji golman proživio je pravu noćnu moru u subotu u Kijevu. Poklonio je pobjedu u finalu Lige prvaka Realu s dvije katastrofalne pogreške, od kojih je prva bila zaista bizarna, kada je nespretno pri dodavanju suigraču dopustio Benzemu da presiječe loptu i pošalje ju u mrežu.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Karius je nakon susreta bio neutješan i molio za oprost navijače Liverpoola, ali neki od njih ostali su nemilosrdni i prijetili mu putem društvenih mreža smrću, zbog čega je engleska policija odlučila reagirati i započeti istragu.

No, lijepe riječi na račun bivšeg vratara Mainza nisu imale ni nogometne legende, a Oliver Kahn zaključio je da gori nastup u finalu važnog natjecanja već dugo nije viđen.

'Ostao sam bez riječi. Ne sjećam se kad je zadnji put neki golman doživio nešto ovako brutalno u nekom finalu. Ovakva večer ti može uništiti karijeru,' upozorava legendarni Nijemac.

'Liverpool mora naći novog golmana. Znam da Klopp vjeruje u Kariusa, ali on nema kvalitetu za osvajanje Lige prvaka ili Premiershipa,' zaključio je pak Paul Scholes.

'Klopp ga je doveo u Liverpool za samo 7 milijuna eura. Činilo se jeftino, ali pokazalo se jako skupo,' šali se na njegov račun španjolski dnevnik Sport.

Mišljenje pak njemačkog izbornika Joachima Löwa o Lorisu Kariusu je poznato od prije, s obzirom da se nije našao među četiri vratara na preliminarnom popisu Elfa za SP u Rusiji...