DVIJE UTAKMICE, TRI GOLA

Šahtar opet poražen, Milanu bod u Bjelorusiji

01.11.2011 u 20:44

Bionic
Reading

Nogometaši Šahtara poraženi su u 4. kolu Lige prvaka od Zenita u Sankt Peterburgu (0:1), dok su BATE Borisov i Milan u Minsku igrali 1:1

Nogometaši Šahtara poraženi su u četvrtom kolu Lige prvaka kod Zenita (1:0), a jedini pogodak na utakmici postigao je Lombaerts u 45. minuti. Darijo Srna i Eduardo da Silva za Ukrajince su odigrali cijeli susret, a kapetan naše reprezentacije i Lucescuove momčadi u 23. je minuti zaradio žuti karton.

Šahtar je posljednji u skupini G sa samo dva boda iz četiri utakmice, a Zenit je ovom pobjedom, barem dok se ne odigra susret između APOEL-a i Porta skočio na prvo mjesto sa sedam bodova.

Milan je remizirao na gostovanju kod BATE Borisova (1:1). Za rossonere zabio je Zlatan Ibrahimović u 22. minuti, no domaćini su izjednačili preko Renana koji je s 11 metara bio precizan i donio bod svojoj momčadi. No, talijanska momčad ne mora puno strahovati za plasman dalje. Zasad su prvi sa osam bodova, druga je Barcelona sa sedam i utakmicom manje, a Bjelorusi su treći sa samo dva boda. Plzen je na četvrtom mjestu samo s jednim.