Pred okupljanje reprezentacije

Sada je sve gotovo! Real Madrid je poslao ponudu koju PSG nije mogao odbiti i Kylian Mbappé postaje novi suigrač Luke Modrića

27.08.2021 u 08:12

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce Kylian Mbappe će uskoro potpisati za Real Madrid

Kylian Mbappe je novi igrač Real Madrida. Španjolska Marca piše kako će sve uskoro biti službeno, ali da je PSG odlučio prihvatiti ponudu Reala od 170 milijuna eura plus 10 milijuna eura na ime raznih bonusa.

Marca u svojem tekstu pod naslovom 'Mbappe - neizbježno!' otkriva kako će posao biti potvrđen vrlo skoro, a da će francuski napadač u Madrid stići prije odlaska na okupljanje francuske nogometne reprezentacije koje je na rasporedu idući tjedan. Tako će prije okupljanja napraviti liječnički pregled i potpisati ugovor.

Uprava PSG-a je prvu ponudu Reala koja je navodno iznosila 160 milijuna eura bez razmišljanja odbila, ali kada su ju Kraljevi malo povisili u Parizu su ipak razmislili i odlučili popustiti. Razlog je vrlo jednostavan. Mbappe želi u Real, a idućeg ljeta mu ističe ugovor pa bi u Madrid išao besplatno.

PSG će ovako ipak vratiti skoro cijeli iznos za koji su ga doveli iz Monaca prije tri godine, a na njegovim su igrama, reklami i prodaji dresova itekako zaradili. Mbappe je za PSG nastupio 174 puta, zabio 133 gola i upisao 63 asistencije, a sada će s 22 godine potpisati za Real Madrid kao jedan od najboljih napadača na svijetu.