Bomba na kraju ljeta

Real poslao PSG-u ponudu koju neće odbiti; Kylian Mbappé odlazi u Madrid, a u Parizu su već pronašli njegovu zamjenu i krenuli u realizaciju megatransfera

25.08.2021 u 08:17

Bionic
Reading

Kylian Mbappe je na korak do Real Madrida, a kao njegova zamjena u PSG stiže Cristiano Ronaldo u spektakularnom kraju ljetnog prijelaznog roka

Kylian Mbappe je na korak do Real Madrida. Goal i slavni novinar Fabrizio Romano raspisali su se o tome kako je Real poslao i službenu ponudu od 160 milijuna eura za mladog Francuza, a to je navodno samo početna ponuda koju su spremni i povisiti.

Real i PSG su u odličnim odnosima i brojni mediji pišu da se neće previše natezati. Dapače TalkSPORT tvrdi da je u međuvremenu postignut i dogovor oko odštete. Oni tvrde kako je Real ponudio 186 milijuna eura i to je naišlo na plodno tlo.

Mbappe je navodno zatražio od kluba da ga pusti, a PSG je spreman prihvatiti ponudu i već radi na njegovoj zamjeni. Real lovi Mbappea otkako je ovaj još 2018. godine prešao iz Monaca u PSG za upravo 186 milijuna, koliko će sada Francuzi dobiti za njega.

Mbappe je u Parizu odigrao 174 utakmice i zabio 133 gola te upisao 63 asistencije, a njegov će veliki transfer u Real za sobom povući još jedan megatransfer. PSG će kao njegovu zamjenu dovesti Cristiana Ronalda. Da se nešto sprema po tom pitanju, dao je naslutiti brat vlasnika PSG-a Khalid bin Hamad bin Khalifa al Thani.

On je na Twitteru objavio sliku Messija i Ronalda u dresu PSG-a uz poruku 'Možda? Možda?' i tako raspalio maštu navijača. Kockice se polako slažu i čini se da će Mbappe još ovog ljeta u Real, a Ronaldo u PSG.