muke po DINI

Sada je posve jasno zašto je Dino Perić plakao nakon što je zbog ozljede morao s terena; ovog četvrtka stigli su nalazi

19.08.2021 u 18:41

Bionic
Reading

Rođen u Osijeku, ali nogometno stasao prvo u Sesvetama a potom u Lokomotivi, da bi potpuno nogometnu afirmaciju doživio u Dinamu. No, za 27-godišnjeg Dinu Perića nikako da 'zasja sunce', jer taman kad ga krene, dogodi mu se ozljeda

Dino Perić možda je i jedan od najvećih pehista aktualnog kadra Modrih. Jer i kroz mlađe kategorije mučio se s ozljedama, potom i pri ulasku u seniorski nogomet, što ga je svaki put vraćalo dva koraka unazad.

No, kod trenera Bjelice uhvatio je ritam, te digao formu do reprezentativne razine, ali se u veljači 2020. godine ozlijedio, odnosno potrgao je križne ligamente zbog kojih je opet propustio sedam mjeseci igranja.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Međutim, koliko god mu bilo teško, uvijek je stisnuo zube, ulazio u bespoštednu borbu za mjesto i sada dočekao priliku zbog Lauritsenove ozljede.

Ali, k'o za vraga, u sumornoj noći Modrih u Tiraspolu, Perić se opet uhvatio za mišić, što je dodatno gurnulo Dinamova kola nizbrdo.

Sjeo je Perić na klupu a suze nije mogao zaustaviti. Tamo barem do kraja prvog poluvremena, dok sa suigračima nije otišao u svlačionicu. Tek ga je tuširanje primirilo, ali vidjelo se po izrazu lica da je svjestan težine ozljede.

  • +43
Sheriff - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

I ovog su četvrtka potvrdili iz kluba onog čega su se bojali svi, a što je predosjetio i Perić.

'Nakon odrađene dijagnostike ozljede prvotimca Dine Perića utvrđena je mišićna ozljeda. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana', objavili su iz Dinama.

Sheriff - Dinamo 1:0 (Traore, 45) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 2:0 (Kolovos, 54) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 3:0 (Traore, 80) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal