KRAMARIĆ NIJE SIMULIRAO

'Sada je jasno zašto je Chelsea želio Kramarića'

24.01.2015 u 19:35

Bionic
Reading

Andrej Kramarić već u prvoj utakmici u kojoj je zaigrao od prve minute, počeo je pokazivati zašto su ga 'lisice' silno željele. Andrej je bio rastrčan i razigran, a u 41. minuti iznudio je i kazneni udarac. Međutim, sudac je procijenio da je simulirao i umjesto na bijelu točku, pokazao mu je žuti karton

Leicester City napravio je veliko iznenađenje u 4. kolu FA Cupa. Kao gosti, igrači Leicestera pobijedili su u Londonu Tottenham sa 2:1 pogocima Ulloe (83) i Schluppa (90+2) u završnici utakmice.

'Ovo je velika pobjeda za koju je zaslužna cijela momčad. Igrali smo u dobrom ritmu i smisleno napadali protiv vrlo snažne momčadi. Svaka pobjeda je važna, pogotovo za klub koji je u situaciji u kakvoj se mi nalazimo. Borili smo se i na kraju isprovocirali sreću', rekao je Pearson nakon pobjede.

Za 'lisice' je od prve minute zaigrao Andrej Kramarić koji je bio vrlo aktivan. Iz perspektive navijača Leicestera hrvatski je napadač u 41. minuti utakmice izborio kazneni udarac, nakon što je pokušao zaobići istrčalog vratara Vorma i u kontaktu s njim pao. No sudac utakmice tu je situaciju ocijenio kao simulaciju i Kramariću pokazao žuti karton. Kramarić je u igri bio do 72. minute kad ga je zamijenio Marc Albrighton.

No da ne misle samo navijači da je Kramarićev potez bio sportski, potvrđuje u svom tekstu i novinar Daily Maila.

'Dobro došao u naš svijet, dobro došao u Premiership, Andrej. Kramarić nije simulirao, nije zaslužio javnu opomenu. Sad mora zaboraviti na ovo i nastaviti', napisao je engleski novinar te dodao još jaču izjavu:

'Sada je jasno zašto je Mourinho želio Kramarića u Chelseaju.'

Leicester i ostali pobjednici u 4. krugu imena sljedećih suparnika saznat će u ponedjeljak, uoči posljednje utakmice u kojoj se sastaju Rochdale i Stoke City.