TRANSFER JE GOTOV

Sada je i službeno; napokon okončana sapunica oko Šime Vrsaljka

01.08.2018 u 21:52

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko i službeno je novi igrač Intera, potvrdio je to milanski klub na svojoj službenoj stranici na kojoj je hrvatskom reprezentativcu zaželio dobrodošlicu

Okončana je sapunica oko Šime Vrsaljka. Desni bočni prošao je temeljito liječničke preglede i stavio poptpis na jednogodišnji ugovor s Interom u koji je došao nakon dosta natezanja iz madridskog Atletica.

U Interu su predstavili karijeru hrvatskog reprezentativca te su naglasili da će se Vrsaljko pridružiti sunarodnjacima Ivanu Perišiću i Marcelu Borozoviću s kojima je u dresu Hrvatske napravio veliko iznenađenje na Svjetskom prvenstvu, jer je naša reprezentacija bila druga.

Ne navode se detalji ugovora, ali vjeruje se da će Atletico dobiti 6,5 milijuna eura za jednogodišnu posudbu, a zatim dodatnih 17,5 milijuna eura ako otkupi Vrsaljka na kraju sezone.

Vrsaljko bi u Interu trebao zarađivati oko tri milijuna eura.

'Sretan sam i ponosan što sam stigao u tako velik klub kao što je Inter. Imam iskustvo u Italiji iz Genoe i Sassuola i spreman sam za avanturu s Interom. Pričao sam s Perišićem i Brozovićem o Interu, ali odluka o dolasku je bila moja. Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter', izjavio je desni bočni hrvatske reprezentacije koji stiže iz Atletico Madrida, gdje je proveo posljednje dvije sezone, a prošle osvojio Europsku ligu.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U nadolazećoj sezoni Inter će igrati u Ligi prvaka.

'Svaki igrač može nešto donijeti. Svatko od nas mora dati 120 posto kako bismo ostvarili veliki rezultat i razveselili naše navijače koje pozdravljam', rekao je Vrsaljko te zaključio:

'Uvijek ostavljam srce na terenu i nadam se da ćemo na kraju sezone svi biti sretni, i mi i navijači.'