BIO BI TO STRAŠAN TRANSFER

Kako će se rasplesti kaos oko nezadovoljnog Matea Kovačića? U igru upao i trofejni velikan kojem novac nije problem

31.07.2018 u 16:08

Bionic
Reading

Popis zainteresiranih klubova za nezadovoljnog Realovog veznjaka Matea Kovačića sve je duži. U akciju se uključio još jedna europski velikan – Chelsea

Hrvatskom reprezentativcu dosadilo je sjediti na klupi u najvažnijim utakmicama 'kraljevskog kluba', a pošto mu ni novi trener Julen Lopetegui nije mogao jamčiti udarnu postavu i minutažu, Kovačić je zatražio od čelnika da ga prodaju.

U Realu zasad ni ne pomišljaju na takvu opciju pa se čak spominjalo da je europski prvak izvijesio cijenu od 90 milijuna eura za Kovačića, no brojni klubovi koji prate cijelu situaciju vjeruju da su na Santiago Bernabeu spremni drastično smanjiti odštetu, jer nitko ne želi nezadovoljnog igrača u svlačionici.

Uz našeg veznjaka vezivali su se brojni velikani poput Intera, Juventusa, Milana, Rome, Bayerna, Manchester Cityja, a prema informacijama koje doaze s 'Otoka' u ozbiljan lov krenuo je Chelsea.

Prva opcija 'bluesa' je Aaron Ramsey, ali taj 27-godišnjak je u pregovorima s Arsenalom oko novog ugovora i ako dođe do produljenja vjernosti Chelsea će se okrenuti prema Kovačiću.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno već postoje inicijalni kontakti premijerligaša s Realom odnosno Chelsea zanima koja je prava cijena za hrvatskog reprezentativca koji se sa nedavnog svjetskog prvenstva vratio sa srebrnom medaljom oko vrata, ali ni tamo nije bio u početnih 11.

Podsjećamo, novi trener Chelsea je Maurizio Sarri koji je zadnje tri sezone uspješno vodio Napoli, a Kovačića jako dobro zna i cijeni još iz njegovih dana dok je naš nogometaš nosio dres Intera pa bi ga rado vidio na Stamford Bridgeu.

Autor: Youtube

Dodajmo i kako je ugledna Marca situaciju oko Matea Kovačića istaknula kao jedan od najvećih problema za trenera Lopeteguija koji se mora pod hitno riješiti.