NEMA MIRA U 'KRALJEVSKOM KLUBU'

Madrid se trese zbog Luke Modrića; izjave Realovog trenera najbolja su poruka onima koji odlučuju...

01.08.2018 u 16:18

Bionic
Reading

Novi trener Real Madrida Julen Lopetegui započeo je svoj mandat na klupi 'kraljevskog kluba' porazom, a nešto kasnije je bio suočen s pitanjem o mogućim odlascima najvećih zvijezda

U prijateljskom susretu u sklopu turneje po SAD-u Manchester United je bio bolji od madridskog kluba sa 2:1. Golove u prvom poluvremenu za engleskog premiejrligaša zabili su Alexis Sanchez (18) i Ander Herrera (27), a Karim Benzema je postavio konačan rezultat (45+3).

Strateg Reala kasnije je govorio o utakmici, ali i o stvarima na koje on ne može utjecati, a to su odlasci i dolasci igrača. Već je izgubio najveću zvijezdu Cristiana Ronalda (Juventus), a možda ostane i bez još pokojeg igrača koji je bio ključan u uspjesima momčadi zadnjih nekoliko sezona.

'Sretan sam s momčadi koju imam, čak iako u njoj više nema igrača kao Cristiana Ronalda. Pokušat ćemo izgraditi novi sastav, čak ga napraviti i boljim', rekao je Lopetegui.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Spominju se mogući odlasci Kovačića, Varanea, S. Ramosa, Benzeme, ali možda bi bila najbolnija prodaja Modrića...

'Uvjereni smo da ćemo se boriti za sve trofeje. Ako nitko ne dođe, ali i nitko ne ode, ja ću biti sretan trener.'

Sada je sve na čelnicima Reala, Lopetegui je na neki način poručio da sa sadašnjom momčadi može ostvariti najveće ambicije. Samo je treba zadržati na okupu, a to znači da se hrvatski kapetan Modrić nikako ne smije prodati. I zato se zbog senzacionalne vijesti da bi naš veznjak mogao završiti u Interu Madrid trese...

Savršeni veznjak - Luka Modrić Izvor: Društvene mreže