nevjerojatan gol

Sad je jasno zašto Torino za njega traži 100 milijuna eura

28.08.2017 u 08:44

Bionic
Reading

Nogometaši Torina u 2. kolu Serie A pobijedili su Sassuolo 3:0. Potez utakmice odradio je sjajni napadač 'bikova' Andrea Belotti. Kakvu je samo golčinu zabio...

U ljeto 2015. godine Andrea Belotti (23) stigao je iz Palerma u redove Torina. 'Bikovi' su za njega platili 7.5 milijuna eura i svi su bili složni kako su napravili sjajan posao.

U prvoj sezoni Belotti je napredovao, a eksplodirao je prošle kad je zabio 26 golova u prvenstvu, ispred njega su bili samo Mertens i Džeko... 'Pobjegli' su mu za dva, odnosno tri gola... 

Jasno da je odmah krenula 'ludnica', velikani su počeli licitaciju, a gazde Torina samo su trljali ruke. Znaju kakvog dragulja imaju u momčadi i njihov je stav jasan - tko da 100 milijuna eura može ga imati. 

Za sada je Andrea Belotti ostao u Torinu, no budite sigurni da neće još dugo. Izborio je i mjesto u talijanskoj reprezentaciji, a u nedjelju je protiv Sassuola pokazao i zašto vrijedi 100 milijuna eura.

Pogledajte golčinu koju je zabio. Ovakve škarice ne viđaju se često. Dapače, dojam je kako bi ovo već sada mogao biti gol sezone u Serie A, ali i u ostalim najjačim europskim ligama. Bravo!