to je uspjelo tek dvojici

S Barcelonom je bio prvak Španjolske i dvostruki prvak Europe, ali uslijedila su lutanja a sada bi ipak mogao ući u nogometnu povijest

25.12.2020 u 23:01

Bionic
Reading

Španjolski nogometaš, 30-godišnji Bojan Krkić, koji je od 2019. godine član Montreal Impacta, na pragu je pothvata kojim se mogu pohvaliti samo dva nogometaša

Bojan Krkić nekad je bio igrač Barcelone i predviđali su mu veliku karijeru. To jest, puno veću nego je ostvario. Jer iako je s Kataloncima osvojio tri naslova španjolskog prvaka i dvije Lige prvaka, u tim je uspjesima imao sporedne uloge, jer na teren je najčešće ulazio kao igrač s klupe.

Potom je preselio u Romu, igrao je i u Milanu, Ajaxu, Stoke Cityju, Mainzu 05, Deportivo Alavesu te u već spomenutom Montrealu.

Sa zadnjim danom 2020. godine ističe mu ugovor s kanadskim klubom, i kako piše L'Equipe, Krkić će doći u Francusku.

Prema pisanju ovog uglednog sportskog dnevnika, Krkić, odnosno iako je on želio da mu na dresovima uvijek piše Bojan, najbliži je St. Etienneu, ali navodno ima još nekoliko ponuda u Francuskoj.

Po svemu sudeći Bojan će karijeru nastaviti u Ligue 1 te će tako biti jedan od rijetkih nogometaša koji je igrao u svim ligama petice. Ranije su to učinili Christian Poulsen i Florin Raducioiu.