SAM SEBI PRESUDIO?

Ružan sukob o kojem piše Italija; Perišić se nije mogao suzdržati i to bi mogao biti njegov kraj u Interu

13.05.2018 u 09:21

Bionic
Reading

U 37. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na svom San Siru izgubio od Sassuola (1:2) te tako najvjerojatnije ostao bez Lige prvaka, a Ivan Perišić ušao je u sukob s navijačima

Odnos između hrvatskih reprezentativaca u dresu Intera s najžešćim i najvjernijim navijačima uvijek je bio 'toplo-hladno'. Najbolje je to osjetio Marcelo Brozović koji je često puta bio meta verbalnih napada i to zbog svojih učestalih objava preko društvenih mreža. I sada su mu pojedinci preko Instagrama zamjerili na ovom porazu iako naš veznjak nije bio loš. No poraz je sve zabolio pa su mu jasno poručili da 'izigrava klauna na Instagramu'.

No ovoga puta glavni dio bijesa nezadovoljnih Interista bio je usmjeren prema Ivanu Perišiću. Kako pišu talijanski mediji nakon utakmice s tribina su krenule salve zvižduka, a najglasnije je bilo kada je s terena izlazio Ivan Perišić. Hrvatski ofenzivac još vruće glave nije mogao trpjeti uvrede te je krenuo u verbalni obračun, a nakon što su s obje strane pale psovke, oni pribraniji suigrači odvukli su Perišića u svlačionicu.

Inter - Sassuolo 1-2, razočarani navijači Izvor: Društvene mreže

Inače, Gazzetta dello Sport piše kako je Perišić odigrao jednu od lošijih utakmica, da sve što je pokušao da je bilo krivo, kao da se ustao na krivu nogu. Isti taj medij napominje kako je Perišić i ranije imao kompliciran odnos s navijačima Intera.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poslije ovakvih događanja glasine o Perišićevu odlasku sa San Sira zasigurno će biti još jače. Hrvat ima ugovor do ljeta 2022., ali ne bi bilo ništa čudno da poslije sukoba s navijačima spakira kofere i zaputi se na neku novu destinaciju, najvjerojatnije Premiership.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube