JUVENTUS JOŠ ČEKA

Kada je riječ o Mandžukiću ovo je zaista neočekivano; situacija oko hrvatskog ratnika veliko je iznenađenje za sve!

12.05.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana puno se pisalo o odlasku Marija Mandžukića iz Juventusa, ali kako u ovome trenutku stvari stoje hrvatski reprezentativac i dalje će nositi dres 'stare dame', jer u klub nije stigla niti jedna službena ponuda

Mandžukić je i ove sezone osvojio dvostruku krunu s Juventusom, a svojim ratničkim gardom učvrstio je svoj odnos s navijačima koji ga jednostavno obožavaju.

Bez obzira što je kod Massimilliana Allegrija, usprkos jakoj konkurenciji, izborio svoje mjesto pod suncem, a i trener ga cijeni, učestalo se spominje da će hrvatski napadač napustiti Torino iako ga ugovor veže do ljeta 2020.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kao zadnji zainteresirani klub spominjao se Milan, ali je cijenjeni hrvatski menadžer Marko Naletilić u razgovoru za talijanske medije izjavio da teško može Mandžukića vidjeti negdje drugdje u Italiji osim i dalje u Juventusu.

Pisalo se i o nekim drugim ponudama (čak i iz Kine), ali... Prema specijaliziranom portalu MercatoRetweettato Juventus je uposlio tri različita posrednika zbog Mandžukića da mu pronađu novi klub, ali nije se dogodilo ništa.

Naime, zasad nema niti jedne službene ponude za Super Marija, što je zaista neočekivano kada je riječ o našem reprezentativcu, pa je jasno da je njegova budućnost još uvijek vezana uz Juventus.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj