ostaje u moskvi?

Rusi zbog Nikole Vlašića odlučili prekršiti svoju riječ: Na pomolu veliki preokret?

17.06.2019 u 17:03

Bionic
Reading

Iako je generalni direktor CSKA Roman Babajev najavio da njegov klub nema namjere u budućnosti trošiti veliki novac na transfere te neće otkupiti skupocjeni ugovor Nikole Vlašića, na Otoku javljaju kako je na pomolu preokret....

Hrvatski veznjak Nikola Vlašić, iza kojeg je odlična sezona u moskovskom CSKA-u, blizu je tome da ostane u ruskom klubu, koji želi otkupiti njegov ugovor od Evertona, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

CSKA navodno nudi 13,5 milijuna eura za Vlašića, ali u igri je još jedan klub. Newcastle također želi hrvatskog reprezentativca, no Newcastleov problem je neizvjesna sudbina njihovog trenera Rafe Beniteza što trenutno sprečava bilo kakve transfere tog engleskog prvoligaša.

Zanimljivo, ta je vijest u potpunoj suprotnosti najavama iz moskovskog kluba.

'U današnje vrijeme kupiti igrača u ruskom prvenstvu za više od 10 milijuna eura je potpuno nerentabilno, s obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji. A potrošiti više od 15 milijuna u Rusiji je trenutno na granici ludila, po pitanju poslovanja i zdravog razuma,' izjavio je otkraj prošle godine generalni direktor CSKA Roman Babajev no izgleda da se predomislio.

Vlašić je u ljeto 2017. prešao iz Hajduka u Everton s kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a vrijednost transfera iznosila je 11 milijuna eura. Njegova minutaža u Evertonu bila je skromna, pa je prošlog ljeta otišao na posudbu u CSKA. U ruskom klubu postao je prvotimac i u protekloj sezoni je ostvario osam golova i sedam asistencija, a svojim partijama istaknuo se i u Ligi prvaka.

Vlašić je trenutno sa mladom hrvatskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu koje se od 16. do 30. lipnja održava u Italiji i San Marinu.