PODRAVKA SE ZAGRIJAVA

Rukometna elita na koprivničkom turniru

02.09.2011 u 17:27

Bionic
Reading

Koprivnica će danas i sutra biti domaćin 6. memorijalnog turnira 'Josip Samaržija-Bepo', koji se igra u sjećanje na legendarnog trenera, tvorca temelja na kojima je izrasla današnja Podravka Vegeta

Osim domaće ekipe, nastupit će još dva sudionika Lige prvakinja - slovenski Krim Mercator i austrijski Hypo - te makedonski Metalurg, koji je zavidnu kvalitetu dokazao na nedavnom turniru u Metkoviću gdje je svladao Krim i crnogorsku Budućnost.

'Bepov memorijal odlična nam je priprema za nastup u Ligi prvakinja. Priliku će dobiti i one igračice koje su manje igrale na turnirima u Mađarskoj i Metkoviću, gdje smo odnijeli naslov pobjednika, ali u svakoj ćemo utakmici ići na pobjedu', izjavio je trener 'kokica' Neven Hrupec, koji poziva publiku da u velikom broju dođe u koprivničku dvoranu jer će zasigurno imati što za vidjeti. Ulaz na sve utakmice je slobodan.

Danas (petak) u 17 sati sastaju se Hypo i Krim, a u 19 sati Podravka i Metalurg. Sutra (subota) u 10 sati igraju Podravka i Krim, a dva sata poslije Hypo i Metalurg. U 16 sati na teren će istrčati Krim i Metalurg, a Podravka i Hypo snage će odmjeriti od 18 sati.