DOGOVORENI 'KAPITALCI'

Rukometna 'bomba'! Oni stvarno misle ozbiljno

31.01.2014 u 09:35

Bionic
Reading

U Vardaru iz Skoplja stvarno misle ozbiljno. Ono što su prošlih tjedana najavljivali ovih dana su počeli i realizirati. Stvara se rukometna mega-momčad

Rukometni svijet sa zanimanjem prati zbivanja u makedonskom Vardaru kojem novac nije više problem zbog dolaska ruskog biznismena Sergeja Samsonenka. Već smo pisali koje sve rukometne zvijezde želi klub iz Skoplja, a da to nije nemoguće, postalo je jasno ovih dana.

Balkan Handball tvrdi kako su Makedonci sve dogovorili s najboljim vratarom na svijetu Arpadom Šterbikom i lijevim vanjskim Petrom Nenadićem te bi ugovori trebali biti potpisani sljedeći tjedan.

To nije sve, drugi portal, Makedonski Sport, piše kako je dogovoren dolazak i topnika s vanjskih pozicija Sergeja Rutenke, a i Kiril Lazarov je priznao kako se nalazi u pregovorima s čelnicima Vardara.

Makedonski mediji pišu i kako je od najvećih želja još ostala neostvarena ona oko dolaska Nikole Karabatića koji je vezan uz Barcelonu do 2017. i da će njegov transfer biti najteže realizirati.