sve je jasno

Rudeš poslao strašnu prijetnju Dinamu uoči ključnog okršaja HT Prve lige!

11.05.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Nogometni klub Rudeš na svojoj Facebook stranici video uratkom najavio je pohod na pobjedu protiv Dinama kojom bi kompletirao svoju fantastičnu seriju uspjeha protiv najjačih momčadi HT Prve lige...

Rudeš igra sjajno ovog proljeća i nizom odličnih rezultata izborio je opstanak pa se više nitko ni ne sjeća da je mali zagrebački klub bio čvrsto zadnji na polovici prvenstva.

  • +9
Rudeš - Slaven Belupo 2:0; 34. kolo HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

U posljednjih osam utakmica momčad koju vodi Jose Manuel Aira ima čak šest pobjeda. Ne samo što su svladali izravne rivale Istru i Cibaliju, već i one sa samog vrha. Osijek je u Kranjčevićevoj izgubio 1:0, Rijeka 4:2, a Hajduk 2:1.

Ovog ponedjeljka u 18 sati Rudeš planira ostvariti još jednu veliku pobjedu i na svojoj Facebook stranici poslao je jasnu prijetnju Dinamu koji je u prethodnim međusobnim utakmicama zabilježio dva trijumfa i jedan remi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

No, Jurčevićeva momčad u katastrofalnoj je formi, a Rudeš igra bolje nego ikad pa nije ni čudo da najavljuje novi uspjeh, što je odlično za završnicu HT Prve lige, u kojoj svi klubovi ozbiljno dočekuju posljednja dva kola. Igrači u zanimljivom video uratku križaju suparnike koje su već sredili uz poruku 'znate što vam je činiti' protiv sljedećeg suparnika.

'Modri' definitivno trebaju biti zabrinuti uoči gostovanja kod gradskog rivala...