TRENER GOLEM NAJAVIO

Rudeš bez najjače karike ide po četvrtfinale Kupa: Zna se što je naš cilj...

30.10.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Nogometaši Rudeša ovog utorka na svom stadionu u SRC Rudešu, od 14 sati (MAXSport 2, MAXtv), dočekuju Slaven Belupo.

Riječ je o utakmici osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Ždrijeb je tako opet spojio ova dva kluba u istom natjecanju, s time da je prošle sezone okršaj stigao u četvrtfinalu, a nakon sudačkog previda, i pripao momčadi iz Koprivnice.

Zanimljivo, baš protiv Slaven Belupa pretprošlog vikenda, trener Golem osvojio je svoj prvi bod na Rudešovoj klupi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'S obzirom na to da smo prije desetak dana igrali međusobnu utakmicu, jasno je da nepoznanica nema. Siguran sam da će i kolega Ferenčina napraviti neke zamjene, baš kao što ćemo morati i mi. Jer nakupilo se umora, ima nešto i ozljeda, pa će priliku dobiti igrači s klupe. Naravno, nama je prioritet ostanak u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, ali definitivno želimo probati izboriti i ulazak među osam u Kupu', rekao je trener Golem.

A da bi do tog uspjeha došli, Rudeš bi morao zabiti barem gol, što u prethodnim utakmicama nije polazilo za nogom igračima Rudeša.

'Znamo da je to problem. Ali protiv Varaždina smo napravili pomak u igri prema naprijed. Stvorili smo puno više prilika, a bilo bi vrijeme da nas i sreća nagradi za uloženi trud. Veselimo se utakmici na našem domaćem stadionu u Rudešu, u okruženju gdje svakodnevno treniramo'.

Najveći problem za Rudeš bit će izostanak golmana Mateja Markovića, koji je u utakmici protiv Varaždina dobio jedan udarac u glavu. Tada je inzistirao na ostanku među vratnicama, no liječnički pregled nakon utakmice odredio je desetak dana mirovanja.

Osim golmana koji je u dvije utakmice branio 'čuda', trener Golem neće moći računati ni na Latkovića, Lazarova, Camare, Oddeija, Mašalu.

  • +9
SuperSport HNL, 13. kolo: Rudeš - Varaždin, 28.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Sažetak utakmice Rudeš - Varaždin 0:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Sažetak utakmice Rudeš - Slaven Belupo 0:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport