TKO ĆE BITI IZBORNIK

Roy Ferenčina čeka Šukerov mig?

03.11.2012 u 11:42

Bionic
Reading

I dok se Igor Štimac može u miru pripremati za svoj sljedeći ogled, 14. studenog u Rijeci, nekoliko se imena hrvatskih trenera nada da bi upravo oni mogli biti s druge strane. Naime, za 14. 11. dogovorena je utakmica između A reprezentacije i selekcije MAXtv Prve lige

U Fifinom terminu, 14. studenog, hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci će odigrati utakmicu protiv selekcije MAXtv Prve lige, to jest reprezentacije (ali u kojoj neće biti Sammira, Kovačića i još nekih ligaških igrača) hrvatske lige. Naravno, A selekciju vodit će Igor Štimac, dok je upitno tko će biti na drugoj strani. Naime, još se u javnost nije pustila informacija ni o izborniku ni o igračima.

A na tu nepoznanicu odgovor bi danas trebao dati, i to u Koprivnici gdje će gledati dvoboj Slaven Belupa i Splita, predsjednik HNS-a Davor Šuker, a s obzirom na to da će to napraviti u  Koprivnici, može se zaključiti da će počastiti trenera Slavena Belupa Roya Ferenčinu.

Ferenčina je prošle sezone odveo Belupo do trećeg mjesta u HNL-u sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Hajduka te su ga kolege treneri proglasili najboljim u sezoni 2011/12.

Uz to, Slaven Belupo je Hrvatsku lijepo predstavljao i u Europi ove sezone, a u Prvoj HNL nakon 13 kola drži drugo mjesto iza Dinama.

Za mjesto izbornika HNL reprezentacije spominju se još imena Stanka Mršića te Elvisa Scorije.