UOČI DERBIJA

Rooney siguran: Sposobni smo pobijediti Arsenal!

06.11.2013 u 17:08

Bionic
Reading

Uoči premierligaškog derbija protiv Arsenala napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney izrazio je svoje sumnje u šampionske ambicije „topnika“...

Nakon deset odigranih kola u engleskom nogometnom prvenstvu Arsenal ima pet bodova prednosti ispred prvih pratitelja, osam ispred Manchester Uniteda, ali Rooney sumnja da sastav Arsenea Wengera može održati takvu formu i do kraja sezone.

'Morat ćemo pričekati i vidjeti gdje će Arsenal biti u ožujku. Vidjeli smo ih već prije među prva dva sastava na ljestvici do veljače ili ožujka i onda bi izblijedjeli. Trenutno im ide briljantno i stoga je na njima da pokušaju ostati ondje, a na nama ostalima da ih uhvatimo,' rekao je Rooney za Sky Sports 1.

'Očito smo sposobni pobijediti Arsenal. Napravili smo to puno puta u prošlosti. Oni su trenutno u dobrom nizu, na vrhu su lige, pa znamo da će to biti teška utakmica. Ali ulazimo u nju s vjerom da im se možemo približiti i primaknuti se vrhu ljestvice. Odigrano je tek desetak utakmica, pa nema razloga za preveliku brigu. Počinjemo igrati dobro. Trenutno smo samouvjereni, imamo sve više netaknutih mreža i igramo slobodnije. Ako dobijemo u nedjelju bit ćemo u sjajnoj poziciji,' zaključio je napadač 'crvenih vragova'.