INCIDENT U FINALU

Ronaldova majka digla glas, Payet joj brzo odgovorio!

11.07.2016 u 12:59

Bionic
Reading

Dimitri Payet naglasio je nakon finala Eura u kojem je nemilosrdno startao na Cristiana Ronalda da nikad u karijeri nije namjerno ozlijedio igrača. Portugalčeva mama je pak bila među najglasnijim kritičarima Francuza....

'Cilj nogometa je igrati s loptom, a ne ozlijediti protivnika. Ne mogu gledati svog sina u ovoj situaciji,' napisala je Dolores Aveiro na Twitteru tijekom finala nogometnog Eura, razočarana potezom Dimitrija Payeta koji je ozlijedio Cristiana i upropastio mu nastup u finalu.

Portugal je i bez Ronalda osvojio Euro, a mnogi su nakon susreta optuživali Bilićevog ljubimca da je namjerno eliminirao najboljeg igrača protivničke ekipe, što bi bila velika mrlja na inače vrlo dobar nastup Payeta na turniru. Francuz uvjerava javnost da to nije bio slučaj.

'To je bio start i to je to. Uzeo sam loptu i ako sam ga pritom ozlijedio, nisam namjerno. Nije u mojoj prirodi biti negativac na terenu. O tome nema ni govora,' izjavio je Dimitri Payet nakon susreta.

Ofenzivni veznjak West Hama vjerojatno bi bio jedan od najomraženijih ljudi u Portugalu da je Francuska osvojila Euro, no ovako će se brzo zaboraviti prekršaj zbog kojeg bi Ronaldo trebao izbivati manje od mjesec dana s terena...