PORTUGALSKA VEZA

Ronaldo želi povratak Luisa Figa u Real

14.06.2011 u 19:06

Bionic
Reading

Najbolji igrač madridskog Reala, najčešće neuhvatljivi Cristiano Ronaldo savjetuje svom klubu da iz redova milanskog Intera vrati još jednog slavnog Portugalca

Nakon što je prošloga ljeta iz Intera u Real prešao Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo suptilno je poručio da bi od iduće sezone želio gledati još snažniju portugalsku grupu u Realu.

Nakon što je, zbog neslaganja s Mourinhom, s mjesta sportskog direktora otjeran Jorge Valdano, Ronaldo smatra da je ta pozicija kao stvorena za Luisa Figa.

'Čuo sam glasine i, iako je to posao klupske uprave, Figo ima potrebno iskustvo u Madridu i želio bih da se vrati', kaže Ronaldo.

Figo je 2000. došao u Real iz Barcelone, u pet godina upisao 249 službenih nastupa i otišao u Inter gdje je prije dvije godine završio karijeru. Ravno iz kopački ušao je u Interove urede i održao obećanje da će pomoći Interu 'da postane još veći klub'. Ako će negdje otići, to će vjerojatno biti Real, a ako Ronaldovu ideju podrži i Mourinho predsjednik Perez mogao bi im ispuniti želju.

Figov transfer iz Barcelone u Real jedan je od kontroverznijih u povijesti