SVOJ NA SVOGA

Ronaldo poručuje Melu: Ne vraćaj se u Brazil!

03.07.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Bivši brazilski reprezentativac i svojedobno najbolji nogometaš svijeta Ronaldo toliko se iznervirao ispadanjem 'carioca' sa Svjetskog prvenstva da je glavnom krivcu za neuspjeh, Filipeu Melu, javno poručio da se ne vraća u domovinu

Ronaldo je obilježio jednu eru brazilskog nogometa. Danas više nije član brazilske reprezentacije, nakon dugogodišnjeg igranja u Europi vratio je životni mir u domovini gdje nastupa za Corinthians.

Prije početka Svjetskog prvenstva Il Fenomeno je na svom profilu na Twitteru slao poruke potpore svojim nekadašnjim suigračima, a nakon ispadanja od Nizozemske u četvrtfinalu obrušio se na Filipea Mela. Ako ne znate, Melo je postigao autogol te onda pred kraj utakmice zaradio isključenje zbog grubog starta na Robbenu.

'Filipe Melo, bolje ne dolazi na odmor u Brazil!', napisao je Ronaldo na Twitteru te nastavio.

'Ne razumijem kako se Melo i Julio Cesar nisu sporazumjeli. Kad on (Melo) izađe van, Julio se uvijek dere, no ovog puta su obojica krenula na loptu', komentirao je Ronaldo prvi gol koji su primili Brazilci.

No legendarni nogometaš je završio u pomirljivom tonu.

'Ovo će vam biti teška vremena, ali za mene ste pravi ratnici. Svjetsko prvenstvo 2014. će uskoro doći i tada ćemo imati priliku osvojiti naslov', kazao je Il Fenomeno.