PRIJETI MU DEPORTACIJA

Ronaldo pomaže optuženom fanu kada mu najviše treba

27.09.2013 u 17:10

Bionic
Reading

Portugalska zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo pisao je okružnom tužitelju u Miamiju i zamolio ga da odbaci optužnicu protiv navijača koji je ljetos utrčao na teren kako bi ga zagrlio

Navijač Ronald Gjoka je, podsjećamo, utrčao na travnjak tijekom prijateljske utakmice između Real Madrida i Chelseaja igrane u kolovozu u Miamiju. Gjoka je došao do Ronalda i zagrlio ga, a Portugalac mu je uzvrtio na isti način.

Američke vlasti nisu, međutim, imale sluha za mladićevu avanturu. Gjoka je uhićen i optužen za ometanje posjeda i remećenje javnog reda. Osuđujuća presuda bi mu mogla donijeti izbacivanje s fakulteta i deportaciju u rodnu Albaniju.

Već na terenu Ronaldo je pokazao da ima dušu, a sada samo produbljuje taj dojam


'Gjoka razumije svoju pogrešku i važnost osiguranja. Nije zaslužio biti kažnjen zbog ovakve pogreške,' rekao je mladićev odvjetnik Richard Hujber koji je okružnom tužitelju priložio pismo slavnog nogometaša.

'Razumijem vaš položaj i važnost provođenja pravila i zakona. Međutim, s punim poštovanjem molim vas i vaš ured da preispitate svoju odluku i odbacite optužbe protiv mladića,' stoji u Ronaldovom pismu.