OGORČENI CRISTIANO

Ronaldo ne može vjerovati što mu rade: Iz nepravde u nepravdu!

23.08.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo loše je podnio odluku Arbitražnog suda koji je potvrdio njegovu kaznu od četiri utakmice suspenzije zbog odgurivanja suca tijekom prve utakmice španjolskog Superkupa na Camp Nouu...

Portugalski 32-godišnji krilni napadač niže trofeje i individualne nagrade u posljednje vrijeme, ali nije sve idilično u njegovoj karijeri.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

U Španjolskoj ga tuže zbog utaje poreza, a stigla je na njegovu adresu i kazna od četiri utakmice suspenzije zbog odgurivanja suca koji ga je prestrogo isključio na prvoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone prije desetak dana.

Ronaldo je već jedan susret kazne odradio protiv Deportiva, a na odluku se žalio Arbitražnom sudu u Španjolskoj (TAD) koji mu nije izašao u susret, jer pravila u Primeri nalažu takvu kaznu za fizički nastraj na arbitra, čak i onaj blagi.

Autor: YouTube

'Još jedna neshvatljiva odluka. Iz nepravde u nepravdu, ali neće me spustiti dolje. Vratit ću se kao i uvijek jači nego ikad. Hvala svima na potpori,' napisao je ogorčeni Ronaldo na Instagramu koji neće moći igrati niti protiv Valencije, Sociedada i Levantea u sljedećim utakmicama Primere...