NEKAD TREBA PREŠUTJETI

Ronaldo je opet pretjerao; samo s tri izgovorene riječi izazvao je bijes

24.11.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je zbog jedne izjave opet hit u medijima, a ovoga puta je na sebi svojstven način odgovorio na pitanje o pojačanju Barcelone Ousmaneu Dembeleu (20)

Portugalskom nogometašu bi ponekad bilo dobro prešutjeti, jer onda ne bi svojim riječima iritirao one kojima ionako nije drag, ne zbog svojeg nogometnog znanja, nego ponašanja.

I u prošlosti se u njegovim izrečenim rečenicama moglo vidjeti kako mu pojedini igrači iz suparničkih momčadi nisu po volji, a sada je otišao korak dalje.

Naime, novinari su ga pitali o Dembeleu koji je za 105 milijuna eura iz Borussije Dortmund došao u Barcelonu i to za nevjerojatnih 105 milijuna eura što je odšteta veća nego što ju je nekada Real isplatio za Ronalda kada je dolazio iz Manchester Uniteda.

Znate što je Ronaldo odgovorio? Samo par riječi! 'Tko je taj?'

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Dovoljno da se na noge dignu i pobijesne oni koji nisu ljubitelji lika i djela Ronalda. Portugalac se tu nije zaustavio pa je još dodao:

'On je došao u Barcelonu da igra s Messijem, kao i drugi, isto kao što je to napravio i Neymar.'

Inače, priča oko Neymara je poznata, PSG ga je uzeo Barci i to platio 222 milijuna eura, ali se pojavila priča da mu je francuski klub samo prijelazna momčad u Real kako bi upravo tamo naslijedio Ronalda. Naravno, da takve priče nisu dobro sjele trenutačno najvećoj zvijezdi 'kraljevskog kluba'.

  • +7
Ousmane Dembele predstavljen je u Barceloni Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA