Rat se nastavlja

Romelu Lukaku nije se uspio suzdržati; napadač Intera poslao provokativnu poruku Zlatanu Ibrahimoviću kojeg će ovo sigurno iznervirati

05.05.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Romelu Lukaku nije uspio smiriti strasti nakon osvajanja naslova prvaka Italije pa je još jednom bocnuo Zlatana Ibrahimovića

Sezonu Serie A je obilježila velika svađa Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića. Okršaj se dogodio na derbiju Intera i Milana u siječnju u četvrtfinalu Kupa kada je skoro došlo i do fizičkog okršaja. Letjele su psovke, spominjale se majke i supruge, a Zlatan je Lukakua optužio i za 'voodoo sr****'.

Ibrahimović je zbog toga završio i na disciplinskoj komisiji, a njihovo rivalstvo je od tada jako produbljeno. Rat je nastavljen na novom derbiju u veljači u kojem je Inter slavio s 3:0. Lukaku, koji je uoči tog derbija rekao kako je on nogometni kralj Milana, a ne Zlatan, se nakon te pobjede unio u kameru i vikao: 'Rekao sam ti' i tako bocnuo Ibru.

Koji mjesec kasnije, Inter je osvojio naslov prvaka, svoj prvi nakon 11 godina čekanja, a ujedno i prvi trofej nakon 10 godina i osvojenog Kupa. Lukaku je proslavio sa suigračima, ali nije se mogao suzdržati da i proslavu naslova ne posveti provociranju Ibrahimovića.

'Pravi Bog je okrunio kralja, a sada se pokloni kralju Milana!', napisao je Lukaku na Twitteru nakon osvajanja naslova prvaka, a nema sumnje da će mu Ibrahimović ovo zapamtiti i vratiti čim za to bude prilike.