BRAZIL BEZ IZBORNIKA

Romario slavi otkaz Menezesu: Ovo je povijesni dan

24.11.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Upravo je Romario prije nekoliko dana osuo paljbu po Menezesu, nazvavši ga članom nogometne mafije i ocijenivši kako pod njegovim vodstvom Brazil nema nikakve šanse postati svjetski prvak 2014. godine na svome tlu

Legendarni brazilski nogometaš Romario nije mogao sakriti zadovoljstvo nakon što je objavljena informacija da Mano Menezes više nije izbornik 'seleҫaa'.

Menezes je u petak dobio otkaz nakon što su čelnici Brazilskog nogometnog saveza (CBF) procijenili da nije u stanju oživjeti reprezentaciju. Kao najveći se kandidati za njegova nasljednika zasad spominju bivši izbornik Luiz Felipe Scolari i aktualni trener Santosa Muricy Ramalho.

Zanimljivo, upravo je Romario prije nekoliko dana osuo paljbu po Menezesu, nazvavši ga članom nogometne mafije i ocijenivši kako pod njegovim vodstvom Brazil nema nikakve šanse postati svjetski prvak 2014. godine na svome tlu. Nije stoga ni čudo da se ubrzo nakon vijesti o Menezesovom otkazu Romario oglasio putem Twittera.

'Ljudi, danas je povijesni dan u kojem bi Brazil trebao slaviti uz vatromet. Napokon je nekompetentni CBF napravio nešto dobro za brazilski nogomet. Što se tiče Mana, dobro izbavljenje', napisao je Romario, ponudivši i svog kandidata za novog izbornika:

'Idealan bi izbor bio Rai'.

Nekadašnji veznjak PSG-a i osvajač svjetskog naslova s Brazilom 1994. godine nema nikakvog trenerskog iskustva, tako da je prilično iznenađenje da je Romario izvukao baš njegovo ime.