SPREMAN ZA DERBI

Rodgers potvrdio: Suarez se vraća na Old Traffordu

23.09.2013 u 21:17

Bionic
Reading

Kontroverzni urugvajski napadač Liverpoola Luis Suarez odradio je devet od deset utakmica suspenzije zbog griženja ruke Branislava Ivanovića, ali je spreman na povratak u dvoboju Liga kupa kod Manchester Uniteda uoči ligaškog ogleda sa Sunderlandom u kojemu još ne smije igrati

Na nogometne travnjake vratit će se u srijedu u utakmici 3. kola Liga kupa protiv Manchester Uniteda, a bit će mu to prva službena utakmica za 'redse' nakon travnja.

'Sigurno se vraća u momčad u srijedu i presretni smo što opet možem računati na njega. On je čvrst karakter i njegove najveće kvalitete su želja i posvećenost. Sada se vraća u konkurenciju i dat će 100%. Siguran sam da će nakon nekoliko utakmica biti spreman za povratak na staro. Iz onoga što sam vidio na treninzima i ekstra napora koji je uložio, imao je dobre pripreme za povratak,' rekao je Rodgers o igraču koji je ljetos bio na izlaznim vratima kluba.

Vraća se sasvim nepredvidjivi nogometaš


'Suarez voli nogomet, živi za nogomet i uložio je sve u njega. To je ono što očekujemo od njega jer je on takav karakter. Odigrao je i utakmicu iza zatvorenih vrata i to je njegova kvaliteta. Znam puno igrača koji bi odlučili doći samo na trening,' dodao je Liverpoolov menadžer.