ČUDNOVATI BRAZILAC

Robinho napustio kamp Cityja i ne zna se gdje je

20.01.2009 u 11:20

Bionic
Reading

Manchester City je potvrdio glasine kako brazilski reprezentativac Robinho više nije s klubom u njihovom trening kampu na Tenerifima. Još se ne zna zašto je Brazilac napustio klub niti gdje je

Manchester City je u posljednje vrijeme najspominjaniji klub svijeta. Razlog tomu je sad već propali transfer Kake kojeg su prebogati šeici i vlasnici Cityja htjeli kupiti za 110 milijuna eura. Da jedna loša vijest nikad ne dolazi sama, potvrdio je slučaj Robinha koji je netragom nestao iz njihovog trening kampa na Tenerifima.

Iako su detalji oko misterioznog Robinhova nestanka nerazjašnjeni, ono što se zna jest da je Brazilac napustio klub bez dozvole.

Neki izvori tvrde da je nedolazak Kake toliko pogodio Robinha da se odlučio na taj korak, dok Daily Mail tvrdi da je Brazilac 'nezadovoljan u Cityju'. Prema tom istom izvoru, Robinho je napustio bazu na Tenerifima nakon telefonskog poziva u ponedjeljak navečer te se u klubu još uvijek pitaju kamo je nestao čovjek kojeg su platili 40 milijuna eura.

Sky Sports pak donosi priču kako je Robinho živčano napustio klub nakon što se posvađao s trenerom Markom Hughesom, no ne zna se koja je bila tema razgovora.

U svakom slučaju, to je bila još jedna loša vijest za čelnike Cityja koji nakon svega razmatraju prodaju skupo kupljenog Robinha.