samovojska ostao miran

Robert Prosinečki u dvije rečenice lijepo je objasnio što misli o Anti Rebiću i njegovim uvredama

30.06.2021 u 22:26

Bionic
Reading

Uvrijeđeni Ante Rebić, kojem se nisu dopali komentari zbog poteza u 38. minuti okršaja protiv Španjolske, odnosno kada je izvan terena presvlačio kopačke, a Sarabia zabijao za 1:1, imao je potrebu obračunati se s onima koji su ukazali na činjenice

Ante Rebić jednostavno je 'puknuo'. Kritike koje su posve opravdano dolazile na njegov račun, jer ono što je napravio u 38. minuti u utakmici osmine finala Eura protiv Španjolske, to jest kada je išao mijenjati kopačke zaslužilo je zgražanje svih ljubitelja nogometa, toliko su ga razljutile da se preko društvenih mreža obračunao s onima koji su u 'eter' izašli s činjenicama. A bili su to Robert Prosinečki, Anton Samovojska te Goran Vlaović.

Prozvao je Rebić i izbornika Dalića. No, kada je shvatio što je napravio, brzo je obrisao svoju objavu.

'Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje (emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska'.

Preko portala 24 sata, prvi je svoj komentar dao dugogodišnji i iznimno cijenjeni sportski novinar Anton Samovojska, danas stručni komentator na HTV-u.

Neću reći ništa o slučaju Rebić, kada ni sam nemam što reći o tome. Nisam rekao apsolutno ništa, samo sam ustvrdio činjenice, stvari koje su se dogodile na terenu. Ponovio sam kako je Ante mijenjao kopačke izvan igrališta, kasnije je to i slika pokazala, bio je to činjenični događaj. Nemam pojma čime sam ga naljutio ili isprovocirao, a zaista nemam što više reći o svemu ovome - rekao nam je dugogodišnji sportski novinar i HRT-ov stručni komentator Anton Samovojska.

Robert Prosinečki, nogometna institucija, nije se spuštao na Rebićev nivo, već mu je hladno odgovorio.

'Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme', prenosi Index.