SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL

Robbie Williams pjeva na otvorenju SP-a, a u pratnji mu je prelijepa ruska sopranistica Aida...

11.06.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Britanski pjevač Robbie Williams pjevat će u četvrtak na svečanosti otvorenja Svjetskog prvenstva u Rusiji što je za njega 'ostvarenje dječjih snova'

Bivši član boy banda Take That, veliki nogometni fan, jako je 'sretan i nestrpljiv što se vraća u Rusiju gdje će imati taj jedinstveni nastup'.

'Radio sam dosta stvari u karijeri, ali otvoriti svjetsko nogometno prvenstvo pred 80.000 navijača na nogometnom stadionu i za milijune gledatelja u cijelom svijetu je ostvarenje dječjih snova', kazao je pjevač čiji su najpoznatiji hitovi 'Angels', 'She's the One' i 'It's Only Us', obećavajući pritom 'nezaboravni spektakl'.

Robbie Williams je 2016. godine objavio singl 'Party like a Russian' (Zabavljaj se kao Rus), koji je u Rusiji izazvao dosta kritika zbog stereotipa koje je pjesma iznijela. Nedavno, u ožujku 2017. se šaleći ponudio da predstavlja Rusiju na Euroviziji koja se održavala u Ukrajini.

Williamsa će na otvorenju pratiti ruska sopranistica Aida Garifullina, 'jedan od najmlađih i najhvaljenijih glasova u Rusiji' kao predstavnica zemlje domaćina, dodaje FIFA u svom priopćenju.

'Nisam mogla zamisliti da ću nastupiti na ovako velikoj svečanosti', kazala je Aida Garifullina.

Aida Garifullina Izvor: Društvene mreže

Na svečanosti otvorenja, koja će se održati pola sata prije početka prve utakmice između Rusije i Saudijske Arabije u 17,00 sati, bit će i bivša brazilska nogometna zvijezda Ronaldo.

'Prva utakmica je uvijek simbolična. To je trenutak u kojem shvatite da je ono što ste - bilo da ste navijač ili igrač - čekali četiri godine konačno stiglo', kazao je Ronaldo koji je s Brazilom dva puta bio svjetski prvak 1994. i 2002.

  • +40
Hrvatska reprezentacija otputovala u Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL