PRAVA REKLAMA

Rijekin trener: Samo da se opet ne nađe netko 'pametan'

26.02.2014 u 20:48

  • +10

Rijeka - Dinamo

Izvor: Cropix / Autor: Montaža: Sandro Rubinic / CROPIX i Daniel Kasap/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon utakmice 21.kola Rijeka – Dinamo, koja je završila 2:2, na službenoj novinskoj konferenciji govorio je trener Rijeke Matjaž Kek.

Slovenski stručnjak je bio zadovoljan onime što su pružili igrači obje momčadi.

'Čestitke jednoj i drugoj ekipi na dobroj utakmici. Ovo je prava reklama za hrvatsku ligu. Nadam se da se neće opet naći netko 'pametan' pa kazati da smo se dogovorili. Ovo je bila utakmica otvorenog garda. Ja sam namjerno tražio od igrača rizik dubokog presinga. Iako sam znao da će nam četvrta utakmica u 11 dana, a kad je još protivnik Dinamo, biti teška za izdržati. Zato sam samo malo razočaran s igračima koji su ušli. Umjesto da dignu ritam, oni su stali. Onda je teško izdržati preciznost i pas Dinama.

Sam tijek utakmice, što se tiče rezultata, nije nešto čime se trener Rijeke previše opterećuje.

'O rezultatu ne razmišljam nego samo o igri. A ona je bila obećavajuća. Kad budemo imali mogućnost normalno trenirati i odmoriti se, onda će ona trajati i devedeset minuta', kazao je Kek.


Nažalost po Rijeku, težak ritam utakmica se nastavlja. Već u subotu nova HNL zadaća. Split na Kantridi.

'Ušli smo kako smo trebali i mislim da smo zaslužili pobjedu. Na kraju smo pali, ali mislim kako smo pokazali da se možemo s njima nositi, da smo jednako kvalitetni. Žao mi je što nismo uzeli sva tri boda, ali što je tu je,' rekao je Anas Sharbini te dodao:

'Drago mi je zbog pogotka, ali mislim da je cijela ekipa igrala jako dobro. Sada se trebamo odmoriti i u subotu dobiti Split.'

Sharbini je zabio prvi gol za Rijeku
A Kramarić drugi
Za Dinamo je pogodio Halilović
I to dva puta