SKROMAN I STRPLJIV

Rijeka predstavila čovjeka odluke! Hoće li zbog njega 'gorjeti' tribine Rujevice?

21.07.2017 u 18:23

Bionic
Reading

Matej Jelić novi je igrač Rijeke, on je u redove hrvatskog prvaka stigao na posudbu na godinu dana iz redova bečkog Rapida uz pravo prvootkupa

Za službenu stranicu kluba dao je svoje prve dojmove...

'Sretan sam i zadovoljan što smo u kratkom vremenu sve dogovorili i što sam postao član Rijeke. Momčad dobro poznajem, puno sam gledao Rijeku i vidim da je to ekipa koja igra odličan nogomet što su pokazali osvajanjem duple krune', rekao je Matej Jelić.

'Moja očekivanja su nametnuti se treneru kroz treninge uz voljni momenat koji ću sigurno pokazati. Znam da će biti teško upasti u ekipu u kojoj ima niz odličnih igrača. Bit ću strpljiv, mirno raditi i čekati priliku koju moram iskoristiti', dodao je napadač.

Jelić je u prvenstvu Hrvatske u redovima Lokomotive, Lučkog i Karlovca skupio 45 nastupa, a 2012. godine bio na probi u Rijeci. Zanimljiv je i podatak da je Jelić ušao u igru za Žilinu protiv Rijeke u obje utakmice u kvalifikacijama za Europsku ligu. Rijeka je u idućem kolu igrala protiv Stuttgarta - sve ostalo je povijest.

'Na Kantridi sam proveo deset dana. Moram reći da sam zadovoljio na probi, ali nismo se uspjeli dogovoriti i nastavio sam dalje', objasnio je Jelić koji je nakon perioda u Rudešu krenuo za Žilinu gdje je odličnim nastupima skrenuo pozornost na sebe da bi 2015. potpisao za bečki Rapid.

Matej Jelić - golčina škaricama

Ujedno, Ivan Močinić bio je suigrač Mateju prošle sezone u redovima austrijskog prvoligaša.

'S Ivanom sam provodio puno vremena u Rapidu. Rekao mi je od prvog dana sve najbolje o Rijeci, da idem tamo, da će me svi lijepo prihvatiti. O svima u klubu je rekao sve najbolje', zaključio je Matej Jelić.