slavlje rijeke u osijeku

Riječi Zorana Zekića najbolje govore što je Bišćan napravio s Rijekom

01.12.2018 u 18:21

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pod vodstvom Igora Bišćana još uvijek ne znaju za poraz. Ove subote u Osijeku su posve nadigrali Zekićevu momčad i upisali pobjedu 2:1. Iako je moglo biti i puno uvjelrjivije

S nova tri boda, Rijeka se popela na diobu drugog mjesta i s puno optimizma na Rujevici čekaju se završni ispiti ove kalendarske godine. Zekićev Osijek pak u laganom je padu, a posvjedočio je to i sâm trener nakon derbija, u kojem su njegovi igrači čak i preblago kažnjeni.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, NK Osijek - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Jako teški trenuci za nas. Mi se nismo pojavili na terenu u prvom poluvremenu. Svaku loptu smo izgubili, sve smo živo promašili, izgubili. U drugom smo malo bolje ušli. Pokušavali smo poslije, imali neke šanse, ali nije htjelo. Vezni red nije postojao. Igrači nisu bili u najboljem izdanju te je bilo previše slabih točaka. Premalo je to sve kako bi pobijedili takvog protivnika. Nije nam ništa išlo, igrači nisu vjerovali u sebe', nije štedio svoje igrače Zoran Zekić.

Izvor: Društvene mreže

međutim, na ruku mu ne ide ni raspored jer već za tri dana u goste mu dolazi Hajduk.

'Za tri dana je utakmica s Hajdukom, moramo biti puno bolji...Imamo puno ozljeda, i puno problema. A s ovakvom igrom danas nismo ništa mogli. Čestitam Rijeci na sjajnoj igri'.

Igor Bišćan imao je puno više razloga za osmijeh. Doduše, nije ga pokazivao, jer rijetko kad pokazuje emocije.

'Jako sam sretan s ovom pobjedom. Protiv ekipe koja je bila iznad nas na ljestvici. Na kraju je ova razlika od jednog gola i malo, bili smo puno bolji. Pokretljivi, opasni i jako smo dobro reagirali nakon gola kojeg smo im poklonili. Sav rad se isplati, i znamo kako ići dalje', izjavio je Bišćan te nastavio:

'Imamo igrače koji se mogu jako brzo prilagoditi. Svi su dali svoj obol u ovoj pobjedi. Znali smo da će nas čekati teške utakmice, ova pobjeda će nam puno značiti na psihičkom planu, jako se dižemo'.

Izvor: Društvene mreže