POPUT BOŽIĆNICE

Rico Verhoeven potpisao novi ugovor za GLORY, Plazibat saznao sjajne vijesti

23.12.2023 u 23:20

Bionic
Reading

Nizozemski kickboksač Rico Verhoeven potpisao je novi, trogodišnji ugovor za Glory, objavila je velika svjetska kickboxing organizacija

Verhoeven je dugogodišnji vladar Gloryjeve teške kategorije, a novim ugovorom se obvezao odraditi još nekoliko borbi, ali i još više se uključiti u promociju organizacije.

Iz Gloryja su potvrdili kako će "kralj kickboxinga" nastupiti na velikom Grand Prixu u teškoj kategoriji na kojem će nastupiti osam najboljih teškaša. Među njima će biti i hrvatski borac Antonio Plazibat koji je dobio pozivnicu.

Na jednodnevnom turniru osim Verhoeven i Plazibata nastupit će i Tariq Osaro, Levi Rigters, Uku Jurjendal, Bahram Rajabzadeh, te Sofian Laidouni.

Glory Heavyweight Grand Prixu trebao bi se održati u subotu, 9. ožujka iduće godine, u GelreDomeu u nizozemskom Arnhemu.

"Kao netko tko je dio Gloryjeve obitelji od 2012. godine, mogu iskreno reći da se nikad nisam osjećao motiviranije i uzbuđenije," rekao je Verhoeven.

"Ono što me istinski nadahnjuje i pokreće je kombinacija suočavanja s izazovima u ringu i moje uloge u razvoju brenda i borilačkih sportova općenito izvan njega. Gloryjev novi smjer za 2024. pravi je preokret. Ako ste obožavatelj borilačkih sportova, Glory je pravo mjesto za neprekidnu akciju i zabavu," dodao je.

Verhoeven je više od dvije godine izbivao iz Gloryjevog ringa, a vratio se početkom studenog kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Tariqa Osara i obranio pojas prvaka teške kategorije.

Podsjetimo, Osaro je u lipnju ove godine u Rotterdamu pobijedio Plazibata i tako dobio priliku boriti se za naslov protiv Verhoevena.